Ingrediënten en allergenen

Onze stroopwafel, superstroopwafel en mini-stroopwafel bevatten de volgende ingrediënten:

Tarwebloem, suikerstroop 39% (glucose, fructose), margarine (palm*-, raap-, volledig geharde palm), water, zout, emulgator: zonnebloemlecithine, mono- en diglyceriden van vetzuren, voedingszuur: citroenzuur, aroma’s, kleurstof: caroteen, suiker (sacharose, invertstroop), water, roomboter, scharreleieren, sojabloem, zout, melado, kaneel, rijsmiddel: natriumbicarbonaat.

*De palmolie is afkomstig van een RSPO gecertificeerde productielocatie.

Allergenen:

Voedingswaarden per 100 gram:

KJ 1948 / Kcal 465, eiwit 4,30 gram, koolhydraten 69,80 gram, suikers 28,40 gram, vetten 18,30 gram, verzadigde vetten 9,40 gram, voedingsvezels 0,90 gram, zout 0,92 gram, vitamine 0,00 gram.

De doorsnedes van een stroopwafel, superstroopwafel en mini-stroopwafel zijn respectievelijk: Ø 8,5 cm, Ø 16 cm en Ø 6cm.

Een glutenvrije stroopwafel, lactosevrij en 100% biologisch, bevat de volgende ingrediënten:

Rietsuiker**, margarine* (ongehard plantaardig palm en kokosvet, plantaardige zonnebloemolie, water, antioxidant: citroenzuur, zonnebloemlecithine), rijstemeel*, glucosestroop*, invertsuiker*, maiszetmeel*,ei*, lupinemeel*, aardappelzetmeel*, invertsuikerstroop*, eiwit poeder*, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, kaneel*, zout, rijsmiddel: natriumcarbonaten.

* Glutenvrije stroopwafels worden geproduceerd in een speciaal hiervoor ingerichte bakkerij. In deze bakkerij wordt alleen glutenvrij gebakken, waarmee contaminatie onmogelijk is.

** Is van gecontroleerd biologische teelt. Dit product is vervaardigd in een omgeving waar met ei, soja, melk, noten, lupine en sesam wordt gewerkt.

Allergenen: ei, lupine en Mais

Voedingswaarden per 100 gram:

KJ 1812,1 / Kcal 431,4, protein 4,30 gram, koolhydraten 66,00 gram, suikers 38,10 gram, vetten 16,00 gram, verzadigde vetten 7,50 gram, voedingsvezels 3,00 gram, zout 0,16 gram, vitamine 0,00 gram.

De doorsnede van een glutenvrije stroopwafel is Ø 8,5 cm.

Onze stroopwafels zijn gemaakt met of van NIET Genetisch Gemodificeerde grondstoffen en voldoen aan alle eisen van de Nederlandse (Waren)Wet. De bakkerij is hygiënecode gecertificeerd en werkt volgens de HACCP normen.